✅ Інтелект-карти WiseMapping

 

✍️ Wisemapping  - це простий в управлінні сервіс, що дозволяє малювати інтелект-карти класичного вигляду на основі текстів та гіперпосилань.


📌Готову роботу можна завантажити як зображення JPG, PNG чи форматі тексту. Сервіс допоможе додати користувачів для спільної роботи та оформити роботу іконками та різними стилями.


📚Створення ментальної карти

▶️Після реєстрації відкриваємо робоче поле. У центрі перший блок з назвою карти. Щоб додавати та редагувати нові блоки, використовуємо панель інструментів праворуч.
▶️Кнопка з плюсом додає новий блок, з мінусом видаляє. Якщо новий блок прикріпився не до того елемента, його можна перенести «мишею» на нове місце, а можна взагалі зробити поодиноким, пересунувши по робочому полю кудись подалі.
▶️ Наступна кнопка відповідає за колір і форму блоків.
▶️Кнопка з літерою «А» допомагає вибрати шрифт написів у блоках, колір тексту та його розмір.
▶️ Далі йде кнопка для вибору виду гілок, що йдуть від одного блоку до іншого, та їх кольору.
▶️Трохи нижче - кнопка для додавання смайликів до блоку. Є пошуковий рядок для пошуку потрібного символу (сам пошук англійською мовою).
▶️ Кнопка із зображення сторінки додає до блоку текстову замітку: вписуємо в поле текст і натискаємо «Accept».
▶️ Кнопка «Link» додає до блоку посилання на веб-ресурс: вставляємо її у запропоноване віконце та натискаємо «Accept».
▶️ За допомогою кнопки "Add Relationship" можна малювати стрілки від одного блоку до іншого: виділяємо перший блок, натискаємо на кнопку і тягнемо стрілку до блоку № 2.
▶️ Щоб зберегти роботу, натискаємо на кнопку «Save» вгорі. Щоб скачати карту, натискаємо на Export.
▶️ Щоб опублікувати карту, натискаємо кнопку «Publish». У вікні, що відкрилося, можна скопіювати посилання і код для вбудовування карти на сторінку сайту або блогу (код знаходиться у вкладці «Вбудувати»). Тільки перед цим потрібно "Увімкнути спільний доступ".