✅ Діліть, накладайте, друкуйте: PosteRazor - ваш помічник у створенні плакатів

 

❓Що робити, якщо потрібно надрукувати величезний постер?
Можна спробувати надрукувати зображення на декількох сторінках, а потім склеїти їх разом. 

За допомогою безкоштовного сервісу PosteRazor  можна розділити зображення на кілька сторінок, відрегулювати накладення однієї на іншу, а потім зберегти готовий плакат у форматі PDF для друку.


▶️ Заходимо на сайт сервісу та завантажуємо картинку для плаката, натиснувши «Upload». Звісно,   зображення має бути високої якості, щоб його можна було без втрат збільшити для друку.
▶️ У наступному вікні вибираємо формат паперу для друку. У вкладці «Standart» вибрано варіант паперу для принтера формату А4. У вкладці "Custom" можна вибрати будь-який інший формат для друку - вказуємо його в сантиметрах.
▶️ Налаштовуємо розміри та положення перекриття. За замовчуванням для висоти та ширини вказано по одному сантиметру, але можна збільшити, особливо якщо планується друк величезного плаката (так буде більша площа склеювання)
▶️ Визначаємося, на скільки листів має бути надруковане зображення. За допомогою інструмента «Image alignment» можна вирівняти зображення, якщо через формат зображення десь залишилося порожнє місце.
▶️ Зберегаємо результат, натиснувши кнопку із зображенням дискети. Розрізане зображення завантажується у форматі PDF.