✅ Сьогодні відзначається Міжнародний день Гаррі Поттера

 

🚩Шанувальники історії про Хлопчика зі шрамом, якому вдалося знищити негідника Волан де Морта, не забувають екранізовану сагу письменниці Джоан Роулінг. 
🚩За сюжетом твору та десяти фільмів у жанрі фентезі добро будь-що перемагає зло. Улюблений персонаж Гаррі Поттер є взірцем мужності, хоробрості, самовідданості.

✨Саме 2 травня 1998 року відбулися дві визначні події у магічному світі — битва за Гоґвортс і перемога над Волдемортом, а 2012 року прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон оголосив 2 травня Міжнародним днем Гаррі Поттера.



📚Для вчителів використання аватарів Гаррі Поттера може бути цікавим та педагогічно ефективним способом створення захоплюючого навчального середовища.

🔸Профіль в електронній системі. Встановлення аватара Гаррі Поттера в особистому профілі в електронній системі навчання може створити дружній та доброзичливий образ, що допоможе учням асоціювати вас з цікавим підходом до навчання.
🔸Тематичні презентації та матеріали. Використання у презентаціях, навчальних матеріалах та завданнях може зробити освітній процес більш привабливим та захоплюючим для учнів.
🔸Тематичні уроки.
🔸Мотиваційні системи. Наприклад, заохочення учнів за допомогою "балів Гриффіндору" або "похвал Хогвартсу"
🔸Рольові ігри. Організація рольових ігор з використанням персонажів та елементів світу Гаррі Поттера може бути ефективним методом поглибленого навчання та розвитку комунікативних навичок учнів.
🔸Заохочення читання. 

Цього дня добро перемогло зло! І ми обов'язково переможемо!