✅ Де безкоштовно скачати шаблони презентацій

 

✍️Якісні заготовки для створення ефектних слайдів у PowerPoint та Google Slides. 

Щоб використати шаблон, просто завантажте його з одного з перерахованих сайтів і відкрийте в будь-якій програмі або будь-якому веб-сервісі, які підтримують формати PPT та PPTX.

📌Якщо деякі шрифти будуть відображатися неправильно, ви можете завантажити та встановити їх окремо. Посилання мають бути присутніми на сторінці завантаження шаблону або на його останньому слайді.

1️⃣ Slides Carnival 
Хоча Slides Carnival може запропонувати вам не так багато варіантів оформлення презентації, більшість з них відрізняється багатим і якісним наповненням. Шаблони на цьому ресурсі, як правило, складаються з безлічі слайдів і включають фони, шрифти, іконки, таблиці, графіки, діаграми та інший контент.
Ще один ресурс, який компенсує невелику кількість шаблонів якістю контенту. Деякі варіанти містять не тільки фони, зображення, іконки та шрифти, але й копії слайдів, виконані в різних колірних схемах, — вибирайте оформлення, яке найкраще підходить вашій презентації.
3️⃣ Slide Hunter 
Сайт містить неабияку кількість різних шаблонів - всього їх більше 6 700. Якість різна, але досить часто зустрічаються дуже ретельно пророблені слайди, які прикрасять будь-яку презентацію. Шаблони розсортовані за категоріями: тимчасова шкала, дорожня карта, варіанти з 3D елементами, графіки та інше
Приблизно половина пропозицій на сайті безкоштовна – це близько 12 000 слайдів на будь-який смак та колір. Тематика оформлення найрізноманітніша: фінанси, подорожі, бізнес, чарти та просто абстракції. Шаблони сумісні не лише з PowerPoint, але і з Google Slides та Keynote. Єдине але: при безплатному використанні слайдів доведеться вказувати, хто автор.
5️⃣ SlideModel
При створенні безкоштовного облікового запису сервіс дає доступ до 150 шаблонів PowerPoint, а також дозволяє раз на тиждень безкоштовно завантажувати один додатковий. Всього на сайті близько 30 000 слайдів, але за повний доступ до колекції доведеться заплатити 24,5 доларів. Після вас буде цілий день, щоб завантажити стільки шаблонів, скільки встигнете.
Втім, і безкоштовний доступ більшості користувачів цілком вистачить. Заготовки сортовані за категоріями, і крім самих слайдів можна завантажити окремі елементи оформлення, діаграми та фони для PowerPoint.
6️⃣ALLPPT
Велика колекція ресурсу ALLPPT (Free PowerPoint Templates Design) дуже неоднорідна. Одні шаблони можуть похвалитися великою кількістю слайдів із високою концентрацією контенту, інші складаються з пари-трійки практично голих фонів. Тому, щоб знайти щось дійсно варте, вам може знадобитися додатковий час. Безкоштовні шаблони презентацій на ресурсі згруповані за рубриками: є "Абстракції", "Освіта", "Природа", "Фінанси", "Їжа", "Бізнес" і не тільки.
Цей ресурс пропонує великий вибір найпростіших шаблонів із мінімальною кількістю елементів на слайдах. Найкраще такий формат підходить для випадків, коли потрібно швидко створити нехитру презентацію, не засиджуючись над налаштуванням її вмісту.
Типовий шаблон з PPTTemplate включає кілька слайдів з різними варіаціями одного фону без додаткових елементів. На сайті є рубрикатор з великою кількістю тем - від тварин до технологій.