✅ Як завантажити музику з YouTube: 3 ефективних способа

 

Завантажуйте улюблені треки на свій смартфон або комп'ютер всього за кілька кліків. Як і відео, музика на YouTube захищена авторськими правами. У контенту є законні власники, які не будуть раді прямим завантаженням, що по суті є піратством. Ми також не рекомендуємо порушувати правила і робити це.

Варіанти застосування описаних нижче способів завантаження включають завантаження аудіофайлів, які мають вільну ліцензію Creative Commons CC0 (Public Domain) та CC BY (Attribution), а також ваших власних музичних творів, опублікованих на YouTube раніше.

Як завантажити музику з YouTube за допомогою онлайн-сервісів

Всі онлайн-інструменти для завантаження безкоштовні, однак деякі з них можуть показувати на своїх сторінках рекламу, а перед завантаженням відкривати в нових вкладках партнерські сайти. Реклама повністю приховується блокувальниками, вкладки ж з рекламними сайтами доведеться закривати вручну.

Ось кілька найпопулярніших сервісів для завантаження музики з YouTube:

1️⃣ 9Convert

Цей сервіс працює дуже просто. Вставте посилання на відео, виберіть бітрейт і натисніть «Завантажити».

2️⃣ y2mate

Цей конвертер дозволяє завантажувати музику з відео двома способами. 
▶️Ви можете перейти на сторінку сервісу і вставити посилання на відео. 
▶️Або ж просто додати до URL потрібного ролика символи "pp" між "youtube" і ".com". Наприклад: https://www.youtubepp.com/watch.

3️⃣X2Download

Після вставки посилання на потрібне відео, сервіс X2Download практично миттєво проаналізує його і запропонує завантажити в MP3-форматі. Вам залишиться лише вибрати бітрейт і натиснути "Get link".

Застосування цих інструментів допоможе вам швидко та зручно завантажити улюблені треки з YouTube. Проте завжди пам'ятайте про дотримання авторських прав і використовуйте ці методи лише для завантаження легального контенту або вашої власної музики.