✅ Подорожуйте без кордонів: Secret Door

 

Відпустка – час для відпочинку, перезавантаження та нових вражень. Для вчителів це також можливість поповнити запас натхнення та ідей для майбутніх уроків. 

Secret Door (http://secretdoor.notepadwebdevelopment.com/) – унікальний онлайн-інструмент, який відкриває двері в дивовижні світи і дозволяє здійснити віртуальні подорожі, не виходячи з дому. Цей додаток може стати чудовим супутником для вчителів під час відпустки, допомагаючи їм знайти нові ідеї та натхнення для уроків.

Коли ви переходите за покликанням і натискаєте на двері, ви потрапляєте у випадковий, але захоплюючий світ. Це може бути затишна крамничка із солодощами, де ви можете насолодитися віртуальними смаколиками, або музей, повний історичних артефактів. Ви можете опинитися на лоні природи, де спокій і тиша допоможуть вам розслабитися, або ж у стародавніх римських лазнях, де можна поринути в атмосферу античності. А може, вам пощастить відвідати острів з пінгвінами, де ці милі створіння подарують вам незабутні емоції.

Оглядаючи простір за допомогою стрілочок, ви можете розглядати все на 360 градусів: що нагорі, що під ногами, дослідити стіни або краєвид, пройтися уздовж стежки. Це справжня подорож, яка дарує нові враження і розширює кругозір.

Відкрийте двері до пригод і дайте волю своїй уяві!