✅ Як за 10 хвилин написати інструкцію за допомогою нейромережі?

 

✍️Magic ToDo  - це нейромережа для керування завданнями, яка використовує штучний інтелект, щоб допомогти вам розібратися зі справами. 


❗️Чим він особливий?
▶️ Розбивка задач на кроки. Він може автоматично розбивати великі та складні завдання на менші, більш керовані кроки. Це полегшує планування та виконання, а також допомагає уникнути відчуття перевантаження
▶️ Рівень "гостроти" задач. Можна встановити для кожного завдання рівень "гостроти" - наскільки складним або стресовим ви його вважаєте. Це допоможе вам краще розподілити свої зусилля та зосередитися на важливих справах.
▶️ Організація та пріоритезація. Додаток дозволяє додавати категорії до ваших завдань та фільтрувати їх за цими категоріями. Ви також можете легко переставляти завдання за допомогою функції drag-and-drop, щоб визначити пріоритети.

Як працювати
🔸У рядку пишемо велике завдання – краще писати англійською мовою (скористуйтесь перекладачем).
🔸 Натискаємо на плюсик на блакитному тлі (праворуч від рядка введення). 
🔸Нейромережа приймає завдання. Після цього клацаємо на "чарівну паличку" - "Break down item" ("Розбити елемент на частини"), кнопка також знаходиться праворуч від рядка і починається розбивка великого завдання на кілька другорядних.
🔸Так само робимо з другорядними завданнями.

🔥Так, хвилин за п'ять ми отримуємо практично готову інструкцію для вирішення завдання, алгоритм дій або чек-лист. Мій приклад - алгоритм підготовки до батьківських зборів