✅ Правила гри в ОНЛАЙН-геокешинг "Екскурсія по Одесі"

 

➡️Мета гри - знайти відповіді на більшу кількість запитань, пов'язаних з цікавими місцями Одеси. 

❗️Запитання можуть бути з будь-якої теми, будь-якого навчального предмета, головне щоб вони не мали простої відповіді, а треба було подумати або скористатися пошуком в мережі. 

➡️До початку гри сформуйте 4 команди по 4-5 учасника. У кожної команди свій колір. 
❗️Кількість команд та учасників залежіть від групи (класу) і може змінюватись, але до початку гри треба це врахувати. 

✅Виграє та команда, яка знайде відповіді за відведений час (45 хвилин) на найбільше число завдань.
❗️Кількість запитань залежить від часу гри та кількості учасників в команді, але на час 40-45 хвилин достатньо 6-9 запитань, і це ще залежить від їх складності та рівня учасників.

➡️Розв'язки завдань знаходити в Google Картах, наявність аккаунта Google необов'язкове.
❗️Це особливість проведення геокешинга в онлайн-режимі. Якщо гра проводиться в офлайн режимі, то треба приготувати паперовий варіант карти місцевості з помітками місць де заховане наступне завдання.

➡️Під час гри учасник відкриває на ігровому полі комірку з завданням, розв'язує і залишає відповідь в своєму командному журналі у відповідній комірці. Якщо відповідь вірна, то клітинка змінює колір. Таким чином, кожній команді необхідно за відведений час забарвити в своєму журналі  більшу кількість клітин ігрового поля.
❗️Це командна гра, необхідно акцентувати увагу гравців на те, що немає потреби розв'язувати кожне завдання разом, для того, щоб швидко отримати перемогу, можна поділити виконання завдань між учасниками команди.

❓З якого віку можна грати? Офлайн - з дошкільного віку, онлайн - з 4 класу.